Burger med milkshake

Jeg holder meget af en god burger, men jeg holder også meget af noget godt at drikke dertil. Om det er en sodavand eller en milkshake. Dog kan en burger i sig selv være noget af en mundfuld. Der er skal helst være et stort og lækkert stykke kød i, for ikke at glemme alt det grønne ligeså.

Få inspiration

Først og fremmest skal der findes noget inspiration, så det man får lavet giver mening. Her kan jeg anbefale at du tager et kig på hvad du har lavet før og hvordan det er gået. Der findes mange måder at lave en god burger på og der findes ligeså mange forskellige burgere. Faktisk er der et væld af muligheder. En af mine personlige favoritter er en den snaskede burger, som ikke behøver dryppe, men som skal være spækket med lækre sager.

Måske kender du den også på dansk som en bøfsandwich. Det er en sand klassiker, der aldrig dør. Det er den udødelige burger, og den er ultimativt god hvis er hældes en god og fedtet brun sovs udover. Det er ikke helt det jeg vil se på idag, men det er da derhen af. Det skal handle om hvad man kan finde på at skylle sin burger ned med.

Her tænker jeg jo på en lækker milkshake, men er det så noget du selv kan lave? Det er det faktisk, og det er endda dejlig let, relativt. Det kræver lidt viden om hvad der skal ske, men grundlæggende, så er det jo bare smeltet is blandet op med en fed mælk, som f.eks. sød eller letmælk.

Er du ude i hellere at ville have en dessert til herligheden, så kan du finde en mass inspiration på det her website! Og pas nu på, inspirationen kan meget nemt og hurtigt blive virkelighed, som kan sætte sig på sidebenene!

Lav din egen milkshake

Til at lave din egen milkshake kræves der ikke videre meget, alt du skal bruge er faktisk mælk, is, friske bær/noget andet at smide i. Det er kun fantasien som sætter grænser på det punkt. Slutteligt er en god blender nok også at foretrække. Dernæst er det om at få tingene blandet godt sammen og ellers smage til. Jordbær og banan er bl.a. klassikere når det kommer til milkshake, så måske det kunne være løsningen?

Categories : Mad

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *