Vegetar Burger Med Grøntsagsjuice

Selvom man ikke nødvendigvis spiser kød, så skal man ikke snydes for en god burger, ikke hvis du spørger mig alt fald. Selv spiser jeg gerne kød, og meget af det, men jeg har bestemt ikke noget i mod at prøve vegetarmad, som jeg finder meget spændende og anerledes.

Mange bliver veganer og vegetar i dag som følge af lysten til at prøve nye ting og nye smage. Man kan få rigtig mange forskellige nuancer og smagsvariationer ved at lave vegansk mad. Kød er ikke altid et kvalitetsstempel, selvom det smager godt.

Derudover så er der rigtig godt nyt til alle vegetarer og veganere, det er nu muligt at købe en oksekødserstatning så at sige, der er lavet 100% på grønne ting og sager. Det hedder “Naturli Hakket” og fås hos alle Dansk Supermarkeds butikker. Prisen er 25 kr. for 400g., så det burde være til at betale for de fleste. Det kan bruges til ca. det samme som normalt hakket oksekød, her hedder det sig kødsovs. lassange, hakkebøf osv.

Lav din burger

Jeg vil helt afgjort anbefale det nye grønne “hakkekød” til din vegetarburger, da du får meget af den gode smag med, ligesom konsistensen er rigtig fornuftig! Det vil varmt kunne anbefales.

Udover det, så snup et par gode boller, helst fra bageren, da de har det med at være mere saftige, ligesom smagen er langt bedre end de billige varianter som også kan findes mange steder, her navnligt gemt af vejen nede ved rugbrødet.

Frisk grønt skal der til, tomater og helst rødløg, da de har en mere stærk smag end de almindelige af slagsen. Hjertesalat er også at anbefale over iceberg, da det er lettere at arbejde med. Slut af med en god mayo, du finder nede i afdelingen med alle de andre. Køb en af dem fra glas, de plejer at smage bedst.

Når det hele er på plads, er det bare at få tilberedt din burger, gør det stille og roligt og husk timing! Ellers står du med en kold bøf og et varmt brød eller omvendt og det er sjældent en succes.

Søger du inspiration til opskrifter så er Google, Youtube og Instagram dine bedste venner, her kan du nemt og hurtigt finde inspiration til den perfekte burger!

Lav en lækker juice til

Når du har fået styr på din burger er det bare at få lavet juicen. Den kan med fordel laves af friske gulerødder og squash, som uden tvivl vil gå godt til en lækker vegetarburger. Det anbefales altid at have en dedikeret juicer til formålet, da det gør hele processen langt mere overskuelig. Søger du inspiration til din næste juice, kan juicekuren.dk varmt anbefales. Det er en side jeg gerne selv bruger til samme.

Categories : Mad

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *