Velkommen til, og sikke kreativt jeg kunne starte den her sætning. Men nok om det, nu skal det handle om burgere, som også er min livret!

Hele ideen med mit lille Burger Corner her, er at dele ud af min viden om burgere, samt hvad man kan spise til dem. En burger er ikke bare et stykke brød du smider en bøf ind i mellem, det er meget mere, og kan laves i et utal af forskellige smagsvarianter. Kun fantasien sætter grænser, har din fantasi allerede sat grænser, så læs videre her! Der er stadig håb!

Det der kommer mest fokus på er det amerikanske køkken, hvor de er kendt for at lave nogle af verdens absolut bedste burgere, i alle tænkelige størrelser og former.

Nu ved du helt sikkert at det amerikanske køkken ikke er verdens sundeste, så bloggen her kommer også til at handle om hvordan du kan lave sunde, men stadig lækre burgere, for det er så afgjort muligt, og nogle gange endda lettere, end den traditionelle burger.

Det bliver ikke kun ren burgersnak, selvom det kunne være dejligt, jeg vil også forsøge at komme med lidt indspark til hvordan du kan sikre det helt rigtige tilbehør. Her tænker jeg både på den kolde øl eller drink, man skal nyde sammen med burgeren, men så sandelig også hvordan du laver de bedste ovnbagte kartofler.

Slutteligt, så håber jeg også at kunne skrive en del om hvor i byen du finder de bedste burgers, samt hvor du finder de værste også. For der er et utal af stede hvor burgeren ikke er de knapt 100 kr. som de fleste tager, værd.

Stay tuned! Vi ses herinde!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *